Na Polenšaku po dveh letih premora ponovno organizirali Športni vikend

V petek so organizirali turnir trojk v košarki, v soboto pa turnir v malem nogometu 3 na 3 na mini gole ter turnir v namiznem tenisu.

Ivan Trunk, sreda, 29. junij 2022 ob 09:58
Športni vikend na Polenšaku

Športni vikend na Polenšaku

Športno društvo Polenšak je po dveh letih premora ponovno organiziralo "Športni vikend na Polenšaku", ki je bil v petek, 10. in v soboto, 11. junija, na igrišču na Polenšaku. V petek so organizirali turnir trojk v košarki, igrale so tri ekipe in so se uvrstile na naslednja mesta: 1. Jama ŠD Moškanjci, 2. ŠD Polenšak 1 in 3. ŠD Polenšak 2.

V soboto pa so organizirali dva turnirja, na igrišču so prvič organizirali turnir v malem nogometu 3 na 3 na mini gole ter v dvorani gasilskega doma Polenšak turnir v namiznem tenisu. Turnirja v malem nogometu se je udeležilo 12 ekip, domače ekipe iz okolice Ptuja, dve ekipi iz Maribora in iz Varaždina. Po mnenju večine igralcev in publike je bil ta turnir dobro sprejet in bodo tudi v prihodnje z njim nadaljevali.

Prva tri mesta v nogometu so osvojile naslednje ekipe: 1. Daut Mont iz Maribora, 2. Šparglji ŠD Gorišnica in 3. ŠD Moškanjci.

V turnirju v namiznem tenisu se je pomerilo 15. tekmovalcev. Na prva tri mesta so se uvrstili naslednji tekmovalci: 1. Darko Drčič iz NTK Ptuj, 2. Robi Krnjak iz NTK Rošnja in 3. David Štern iz NTK Cirkovce.

V Športnem društvu Polenšak se že veselijo nove izvedbe turnirjev prihodnje leto in z željo po še večji udeležbi ekip predvsem iz širše okolice.



Več v Šport