Med očetom in sinom prišlo do namerne povzročitve materialne škode

Ormoški policisti so prijeli tudi dva tujca, ki sta ilegalno vstopila v našo državo. V času postopka sta tujca podala namero za mednarodno zaščito in bosta pripeljana v azilni dom.

Prlekija-on.net, četrtek, 21. julij 2022 ob 09:49
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v sredo, 20. julija, ob 10.13 prijeli dva tujca in sicer državljana Alžirije in Maroka, ki sta ilegalno vstopila v našo državo. V času postopka sta tujca podala namero za mednarodno zaščito in bosta pripeljana v azilni dom.

Ob 14.45 so bili policisti obveščeni o namerni povzročitvi materialne škode. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za sorodstveno razmerje sin-oče. Oškodovanec je bil napoten, da zadevo uveljavlja na zasebno tožbo.

Ob 18.01 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Na kraju so policisti z zbiranjem obvestil in dokazov ugotovili, da v danem primeru ni elementov kršitev določil ZJRM-1, zato je bil prijavitelju izdan plačilni nalog zaradi lažne naznanitve kršitve.

Ob 00.25 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznica in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu in so policisti odstopili od ogleda ter izdali obvestilo o odstopu

Ob 00.43 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznik in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu in so policisti odstopili od ogleda ter izdali obvestilo o odstopu.



Več v Črna kronika