Policisti pridržali dva voznika mopeda, ki sta vozila pod vplivom alkohola

Ormoški policisti so ponovno prijeli tudi štiri tujce - ilegalce, ki so se nahajali na vlaku iz Središča ob Dravi. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito.

Prlekija-on.net, petek, 22. julij 2022 ob 11:09
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 21. julija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodk. Ob 05.45 so na železniški postaji Ormož prijeli štiri tujce - ilegalce, ki so se nahajali na vlaku iz Središča ob Dravi. Tujci, državljani Palestine, so bili po končanem postopku pospremljeni v Azilni dom Ljubljana.

Ob 09.40 so policisti kontrolirali voznika kolesa s pomožnim motorjem, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0.81 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je na kraju bil izdan plačilni nalog in odrejeno pridržanje zaradi količine izmerjenega alkohola v izdihanem zraku.

Ob 16.17 so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

Ob 20.45 so policisti imeli v postopku voznika kolesa s pomožnim motorjem, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0.73 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bil izdan plačilni nalog in odrejeno pridržanje zaradi količine izmerjenega alkohola v izdihanem zraku.



Več v Črna kronika