Poželi so mu 48 sadik konoplje

Policisti PP Ormož so izvedli hišno preiskavo pri 35-letniku na območju občine Središče ob Dravi. Prijeli so tudi 8 državljanov Irana, ki so nato zaprosili za azil.

Prlekija-on.net, sreda, 27. julij 2022 ob 08:38
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v torek, 26. julija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11.00 so policisti PP Ormož na podlagi odredbe Okrožnega sodišča Ptuj izvedli hišno preiskavo pri 35-letnem osumljencu storitve kaznivega dejanja na območju občine Središče ob Dravi, v kateri so našli in poželi 48 sadik konoplje in približno 100 gramov prepovedane droge marihuane. Zoper osumljenega sledi kazenska ovadba.

Ob 18.45 uri so v cestnem prometu opravili kontrolo voznika kolesa z motorjem, ki je bil preizkušen z alkotestom in katerega rezultat je pokazal 1.17 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje. Policisti so opravili ustrezne ukrepe.

Ob 20.30 uri so v Središču ob Dravi prijeli 8 državljanov Irana, ki so med postopkom podali vlogo za priznanje mednarodne zaščite. Odpeljani so bili v azilni dom.



Več v Črna kronika