Še zadnja priložnost, da si priskrbite svojo prleško majico

Na stojnici bo možno kupiti vse izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini Prlekija.shop in ki so še na zalogi. Po sejmu bo vse do razprodaje zalog, v spletni trgovini veljal 20-odstotni popust, ki ga uveljavite s kodo POPUST20.

Prlekija-on.net, sreda, 3. avgust 2022 ob 14:05
Majice še boste lahko kupili zadnjič na Prleškem sejmu

Majice še boste lahko kupili zadnjič na Prleškem sejmu

Ker se spletni portal Prlekija-on.net počasi poslavlja, se kot prvo zapira spletna trgovina Prlekija.shop in s tem se končuje tudi prodaja prleških majic, ki nato ne bodo več na voljo. V spletni trgovini še bo po sejmu možno naročiti majice in druge izdelke, ki so še na zalogi, novih majic pa se ne bo več tiskalo. Še zadnjič bo stojnica z majicami prisotna tudi na letošnjem Prleškem sejmu, v soboto, 6. avgusta. Tam jih boste lahko kupili po sejemskih cenah, kot vsako leto.

Po Prleškem sejmu bodo preostale majice še na voljo za naročilo v spletni trgovini do razprodaje zalog, nato nikoli več (razen, če se pojavijo slabe kopije hehe). Zato je sedaj še zadnja priložnost, da si zagotovite svojo prleško majico. Vsaj te, iz moje ponudbe.

Na stojnici bo možno kupiti vse izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini Prlekija.shop in ki so še na zalogi. Po sejmu bo vse do razprodaje zalog, v spletni trgovini veljal 20-odstotni popust, ki ga uveljavite s kodo POPUST20.Več v Portal

Nekaj izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini

30% popust na vse izdelke v spletni trgovini

sobota, 30. september 2023 ob 19:32
Prleške majice

Na voljo še zadnjih 35 prleških majic

ponedeljek, 4. september 2023 ob 14:39