Še zadnja priložnost, da si priskrbite svojo prleško majico

Na stojnici bo možno kupiti vse izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini Prlekija.shop in ki so še na zalogi. Po sejmu bo vse do razprodaje zalog, v spletni trgovini veljal 20-odstotni popust, ki ga uveljavite s kodo POPUST20.

Prlekija-on.net, sreda, 3. avgust 2022 ob 14:05
Majice še boste lahko kupili zadnjič na Prleškem sejmu

Majice še boste lahko kupili zadnjič na Prleškem sejmu

Ker se spletni portal Prlekija-on.net počasi poslavlja, se kot prvo zapira spletna trgovina Prlekija.shop in s tem se končuje tudi prodaja prleških majic, ki nato ne bodo več na voljo. V spletni trgovini še bo po sejmu možno naročiti majice in druge izdelke, ki so še na zalogi, novih majic pa se ne bo več tiskalo. Še zadnjič bo stojnica z majicami prisotna tudi na letošnjem Prleškem sejmu, v soboto, 6. avgusta. Tam jih boste lahko kupili po sejemskih cenah, kot vsako leto.

Po Prleškem sejmu bodo preostale majice še na voljo za naročilo v spletni trgovini do razprodaje zalog, nato nikoli več (razen, če se pojavijo slabe kopije hehe). Zato je sedaj še zadnja priložnost, da si zagotovite svojo prleško majico. Vsaj te, iz moje ponudbe.

Na stojnici bo možno kupiti vse izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini Prlekija.shop in ki so še na zalogi. Po sejmu bo vse do razprodaje zalog, v spletni trgovini veljal 20-odstotni popust, ki ga uveljavite s kodo POPUST20.Več v Portal

Portal Prlekija-on.net je star 18 let

Spletni portal Prlekija-on.net je star 18 let

ponedeljek, 1. januar 2024 ob 11:05
Najbolj brane objave v letu 2023

To so najbolj brane objave na Prlekija-on.net v letu 2023

nedelja, 31. december 2023 ob 12:42
Vesele praznike in srečno 2024

Vesele praznike in srečno 2024

nedelja, 24. december 2023 ob 09:49