Prva smrtna žrtev na pomurskih cestah v letošnjem letu

V prometni nesreči pri Kraščih umrl 38-letni voznik motornega kolesa

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. avgust 2011 ob 22:333
Policija

Policija

Danes okoli 11. ure se je na regionalni cesti izven naselja Krašči zaradi neprilagojene hitrosti zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 38-letni voznik motornega kolesa.

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da se je pokojni motorist z motornim kolesom Yamaha FZR 1000 peljal po regionalni cesti iz smeri naselja Krašči, v smeri naselja Ropoča, so sporočili iz PU Murska Sobota.

Izven naselja Krašči je v levem ostrem in nepreglednem ovinku, zaradi neprilagojene hitrosti potem ko je prehitel avtomobil, izgubil oblast nad motornim kolesom. S ceste je zapeljal na desno bankino in naprej na travnato brežino, kjer se je z motornim kolesom prevrnil na bok. Bočno je zdrsel na bližnjo njivo, kjer je obležal pod motornim kolesom. Motorist je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl.

Zaradi reševanja prometne nesreče je promet potekal izmenično enosmerno. Pokojni motorist je prva žrtev na pomurskih cestah v letošnjem letu.


TUNČEK torek, 16. avgust 2011 ob 10:05

Po tista hitrost. Škoda, da lidje umirajo zavolo hitrosti. Žalosten

MHA torek, 16. avgust 2011 ob 11:35

Po tisti cesti nejč nemreš hitro pelati, či je vozka, pa ovinek na ovinki

Legionar torek, 16. avgust 2011 ob 13:58

Yebiga. Vozja bi takak treba, pa se to nebi zgodilo...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.