V Ključarovcih pri Ormožu pripravili veliko gasilsko veselico

Gasilci PGD Ključarovci pri Ormožu so pripravili gasilsko veselico z ansamblom Veseli svatje in nogometni turnir.

Ivan Trunk, torek, 9. avgust 2022 ob 09:46
Gasilska veselica v Ključarovcih pri Ormožu

Gasilska veselica v Ključarovcih pri Ormožu

Gasilci pri PGD Ključarovci pri Ormožu so po dveh letih premora letos spet priredili veliko gasilsko veselico in nogometni turnir z denarnimi nagradami za prve tri ekipe. Veselico so priredili v soboto, 30. julija, nogometni turnir pa so morali zaradi dežja prestaviti na nedeljo, 7. avgusta.

Gasilci so letos gasilsko veselico pripravili z zelo znanim in dobrim ansamblom Veseli svatje. Letošnja veselica je v Ključarovce pri Ormožu privabila veliko gostov saj je prireditveni šotor bil nabito poln. Gasilci so se za to veselico dobro pripravili, saj je bilo veliko hladne pijače, dobre jedače in bogat srečelov.

Vodja ansambla Blaž Šenk nam je ob tem povedal, da jim je tudi epidemija koronavirusa zelo škodovala, ker ni bilo nastopov. Zaradi te krize je tudi pri njih prišlo do zamenjav članov v ansamblu, saj so se zamenjali trije člani in sicer klarinetist, kitarist in basist. V letošnjem letu pa imajo spet veliko nastopov, v poletnem času igrajo večinoma na veselicah, v zimskem času pa želijo spet posneti nove skladbe.

Nogometni turnir PGD Ključarovci pri Ormožu

Ekipa ŠIC bar zmagala na nogometnem turnirju v Ključarovcih pri Ormožu




Več v Družabno