KMN Meteorplast Ljutomer pričel s pripravami

Člani bodo nastopali v 1. slovenski futsal ligi, kjer se bodo v 1. krogu v Zagorju ob Savi pomerili z Mlinšami (9. september).

Prlekija-on.net, torek, 9. avgust 2022 ob 10:05
Trening KMN Meteorplast Ljutomer

Trening KMN Meteorplast Ljutomer

Članska ekipa Kluba malega nogometa Meteorplast iz Ljutomera je v ponedeljek, 8. avgusta 2022, pričela priprave na prihajajočo sezono 2022/23. Člani bodo nastopali v 1. slovenski futsal ligi, kjer se bodo v 1. krogu v Zagorju ob Savi pomerili z Mlinšami (9. september).

Pod vodstvom novega trenerja Roberta Grdovića in trenerja vratarjev Andreja Fajfarja je na uvodnem treningu vadilo 15 igralcev, od tega trije vratarji. Poleg Grdovićevega pomočnika in trenerja selekcije U19 Tomislava Novaka so na prvem treningu manjkali Aljaž Ruis, Tjaž Lovrenčič, Thomas Pihler, Žan Krajnc in Mike Gosnik, ki se bodo pripravam priključili kasneje. Ponedeljkovega treninga se je udeležil tudi Matija Zavasnik, dosedanji igralec selekcije U19, ki pa se zaradi študijskih obveznosti poslavlja od dresa ljutomerskega kluba.

Treningi bodo v mesecu avgustu potekali štirikrat tedensko, odigrane pa bodo tudi pripravljalne tekme. Med drugim se bo ljutomerska ekipa 26. avgusta 2022 v Kopru udeležila mednarodnega turnirja, na katerem bodo nastopili še udeleženca lige prvakov Dobovec in Pula ter domači Bronx.



Več v Šport