Mladoletni voznik štirikolesnika v Babincih trčil v ograjo, sopotnik se je huje poškodoval

Ker voznik ni posedoval vozniškega dovoljenja za vožnjo, je bil štirikolesnik zasežen.

Prlekija-on.net, četrtek, 1. september 2022 ob 07:55
Mladoletnik je s štirikolesnikom trčil v ograjo

Mladoletnik je s štirikolesnikom trčil v ograjo

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, kjer se je ena oseba hudo telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru ter poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Malo pred šestnajsto uro, je v naselju Babinci, mladoletni voznik štirikolesnika zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ter trčil v žičnato ograjo. Pri trčenju se je sopotnik hudo telesno poškodoval. Ker voznik ni posedoval vozniškega dovoljenja za vožnjo, je bil štirikolesnik zasežen.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine, poškodovanje tuje stvari, goljufijo in grožnjo. Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Danes je prvi šolski dan. V bližini in okolici šol vozniki bodimo še posebej previdni, saj se otroci po počitnicah vračajo v šole. Nekateri bodo tudi prvič zakorakali po poti polnih pasti v šolo. Vozniki ne dovolimo, da zaradi naše nepozornosti kateri izmed otrok ne bi prišel v šolo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bomo policisti opravljali v bližini šol.



Več v Črna kronika