Ekipa TOP-GUN Cleangrad Grlava evropski podprvak

Klonili so po sedmih zaporednih zmagah, kar je odličen rezultat.

Prlekija-on.net, petek, 2. september 2022 ob 08:41
Ekipa TOP-GUN Cleangrad

Ekipa TOP-GUN Cleangrad

V Termah Olimia v Podčetrtku se je od 26. avgusta do 1. septembra odvijalo Evropsko prvenstvo v pikadu. Na to tekmovanje se je s svojimi rezultati v državni ligi in na prejšnjem evropskem prvenstvu uvrstila tudi ekipa TOP-GUN Cleangrad Grlava.

Na prvenstvu je sodelovalo več kot tisoč tekmovalcev iz 27 evropskih držav. V ekipi TOP-GUN Cleangrad se je na tem prvenstvu skoraj vse podredilo ekipnemu nastopu, tudi na račun nastopov v posameznih kategorijah. Tam sta zopet blestela mladinca Uroš Žalik, ki je zasedel 3. mesto in Luka Marinič, ki je osvojil 5. mesto na evropskem posameznem tekmovanju za mladince.

Piko na i pa je postavila ekipa TOP-GUN Cleangrad, ki je zasedla odlično 2. mesto in naslov evropskega podprvaka. Klonili so po sedmih zaporednih zmagah, kar je odličen rezultat.

Za ekipo so nastopali Daniel Slana, kot vodja in selektor ekipe ter Matej Janžekovič, Andrej Gorjak, Sašo Vütek, Mihec Topolnik, Rene Grah, Goran Rogič, Aljaž Škafar, Luka Marinič, Leon Mertük, Primož Roudi, Sebi Antolin. in Uroš Žalik.

S tem tekmovanjem se je zaključila sezona 2021/2022, kjer so ekipe TOP-GUN Cleangrad končale z izrednimi rezultati. Omeniti še velja uvrstitev v EDU CHAMPIONS LIGI, kjer je med 64 uvrščenimi ekipami TOP-GUN Cleangrad zasedel odlično 5. mesto.

A za igralce po tem prvenstvu ne bo veliko počitka, saj se oktobra začnejo državne lige in 14.-15. 10. 2022 bo v Münchnu v Nemčiji že prvi evropski rang turnir in prva tri kola v EDU CHAMPIONS LIGI.

Z vsem tem se je še enkrat dokazala in izkazala ekipa TOP-GUN Cleangrad kot ena najbolj prepoznavnih in uspešnih ekip na mednarodnih tekmovanjih. So tudi odlični promotor Slovenije, naše regije in seveda Občine Ljutomer ter cenjenih sponzorjev, ki jim omogočajo tekmovanja na tako visoki in kakovostni ravni.



Več v Šport