Na Jeruzalemu padla kolesarka

Zaradi neprilagojene hitrosti je pri vožnji po klancu navzdol padla in se pri tem poškodovala.

Prlekija-on.net, nedelja, 4. september 2022 ob 07:32
Kolesarka se je ob padcu poškodovala

Kolesarka se je ob padcu poškodovala

Preteklo soboto so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče v katerih se je pet oseb lahko telesno poškodovalo, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

Na Jeruzalemu je kolesarka ob 9.40 zaradi neprilagojene hitrosti, pri vožnji po klancu navzdol padla in se pri padcu lahko telesno poškodovala. Ob 12.30 je v Lendavi kolesarka zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad kolesom ter padla po vozišču. Pri padcu se je lahko telesno poškodovala. V Nuskovi je voznik kombija ob 03.25 uri, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča preko betonske škarpe in se z vozilom prevrnil na streho. Pri tem so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Voznik kombija je vozil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete so obravnavali goljufijo pri točenju goriva, vlom v poslovne prostore trgovine, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.




Več v Črna kronika