»The Italian Job« uspešno opravljen, v nedeljo po dolgi turi sledi zabava

Glavna dnevna naloga je najti lokacijo zabave SAC Castello Party. Dve cestni nalogi pa sta, da uspešno prevozijo dva švicarska gorska prelaza, San Bernardino na 2.066 metrih nadmorske višine ter Splügen na 2.114 metrih nadmorske višine.

Prlekija-on.net, nedelja, 4. september 2022 ob 09:10
European mountain summit Rally 2022

European mountain summit Rally 2022

Tudi drugi dan na European mountain summit Rally 2022 je prleška reli ekipa Wine angels uspešno zaključila. Izpolniti so morali dve cestni misiji, uspešno prevoziti dva gorska prelaza na nadmorski višini 2.236 in 2.621 metrov, kar jim je tudi uspelo. Poleg tega so morali opraviti dnevno nalogo, "The Italian Job" po legendarnem filmu iz leta 1969. Naloga je zahtevala, da so šli na "lov" ali za tremi Mini Cooperji, dvema Jaguarjema E-Type ali enim Lamborghinijem Miura P400. Nalogo so uspešno opravili ter naredili fotografijo s svojim rally vozilom in najdragocenejšim predmetom iz svojega vozila skupaj z omenjenimi vozili.

V nedeljo pa jih čaka dolga pot po italijanskih deželah Lombardija in Piemont, zato so morali na pot že zelo zgodaj. Vmes še zavijejo tudi v Švico. Glavna dnevna naloga je najti lokacijo zabave "SAC Castello Party". Dve cestni nalogi pa sta, da uspešno prevozijo dva švicarska gorska prelaza, San Bernardino na 2.066 metrih nadmorske višine ter prelaz Splügen na 2.114 metrih nadmorske višine.

Na koncu poti jih čaka rally zabava, ki pa ne bo smela biti preveč "divja", saj jih že v ponedeljek zjutraj čakajo novi izzivi.

Spodaj je nekaj utrinkov iz drugega dne reli pustolovščine.

Rally ekipa Wine angels

Prleški »Wine angels« so se pogumno podali na pot čez Alpe




Več v Družabno