Prleški »Wine angels« uspešno prestali 5-dnevni reli in varno prispeli do cilja

Janko Kosi, Boštjan Majč, Matevž Kaučič in Boris Šoštarič so po petih dneh premagovanja gorskih prelazov in reševanja misij v torek uspešno prispeli do cilja na Azurno obalo v St. Tropez.

Prlekija-on.net, sreda, 7. september 2022 ob 11:03
European mountain summit Rally 2022

European mountain summit Rally 2022

Štirje prijatelji iz Prlekije so se prejšnji petek odpravili na European mountain summit Rally 2022, kjer so uspešno prevozili 1.500 km čez alpske gorske prelaze in med tem opravljali različne zanimive naloge. Janko Kosi, Boštjan Majč, Matevž Kaučič in Boris Šoštarič, ki so svojo ekipo poimenovali Wine angels, so v torek uspešno prispeli do cilja na Azurno obalo v St. Tropez. Tam so razglasili tudi zmagovalce.

Zmagala je ekipa #240 "The Offrock" s "hroščem", druga je bila ekipa #325 Dem-Opa-sein-Daimler s Mercedesem, tretja pa je bila ekipa #220 "LOS SCHNAKOS" z vozilom VW Derby in ki smo jo podrobneje omenili tudi v prejšnjem poročilu, saj so se z našo prleško ekipo tudi najbolj spoprijateljili in se največ družili. Vse prve tri ekipe so bile iz Nemčije. Zmagovalci so sicer bili vsi, ki so pripeljali do konca, saj kar nekaj ekip ni končalo te zahtevne preizkušnje. Prleška ekipa je na koncu zbrala 256 točk za opravljene misije, njihovi prijatelji, ki so bili tretji pa 346. Prijatelji so jim na koncu še posodili tudi klobuk, da so lahko opravili posebno misijo "Krištof Kolumb". Ta je zahtevala, da se oblečejo kot Krištof Kolumb ter avto okrasijo kot ladjo Santa Maria in "odjadrajo" v ameriško restavracijo.

V torek, zadnji dan relija, so ekipe sicer morale prevoziti še dva gorska prelaza in sicer Col de la Bonette (2.715) in Col de Turini (1.607 m nadmorske višine), nato pa so se spustili proti Sredozemskemu morju proti Monaku. Glavna naloga dneva je bila priti na cilj, kar je naši ekipi tudi uspelo.

Spodaj je še nekaj utrinkov iz zadnjega dne reli pustolovščine. Dodanih je tudi nekaj fotografij od tretje ekipe, kako so opravljali naloge.

Ekipo smo tudi v našem mediju dnevno spremljali, vsa poročila z relija lahko najdete tukaj.

Evo, naša prleška reli ekipa Wine angels je na cilju. Zbrali so 256 točk Zdaj čakajo na rezultate Čestitke dečki za super reli in promocijo Prlelije

Objavil/a Prlekija-on.net dne Torek, 06. september 2022



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46