Pri Mali Nedelji zapel legendarni Alfi Nipič

Bar Žirafa pri Mali Nedelji je pripravil prvo Žirafino noč, zahvalno zabavo za obisk rednih gostov lokala.

Ivan Trunk, petek, 9. september 2022 ob 08:13
1. Žirafina noč pri Mali Nedelji

1. Žirafina noč pri Mali Nedelji

V soboto, 27. avgusta, je Bar Žirafa pri Mali Nedelji pripravil prvo Žirafino noč, zahvalno zabavo za obisk rednih gostov lokala. Na željo Maje Vrbnjak, najemnice tega loka in njenega moža Simona sta na to zabavo povabila Alfija Nipiča, legendo slovenske narodnozabavne in zabavne glasbe. Alfi je pripravil samostojni dveurni koncert, kjer je zapel njegove najlepše pesmi, ki jih je pel sam ali skupaj z ansamblom bratov Avsenik, za spremljavo pa je tokrat poskrbel Branko Novak, eden od članov njegovega ansambla Alfi Nipič in njegovi muzikanti.

V pogovoru nam je Alfi dejal, da letos spet veliko nastopa po Sloveniji in nekaj nastopov ima tudi v tujini, da pripravlja novo ploščo, ki bo izšla prihodnje leto in da se po prebolelem covidu spet dobro počuti. Pred nastopom Alfija Nipiča in po njegovem nastopu so goste zabavali ansambel Pivski bratje, za presenečenje pa so pripravili nastop Klape Solaris iz Dalmacije.

Vmes je nekoliko zagodlo tudi vreme, saj je po nastopu Alfija pričelo močno deževati, a se nekateri plesalci niso ustrašili dežja in so veselo zaplesali v dežju, med njimi tudi Maja, prirediteljica te prireditve. Za pijačo in jedačo pa je bilo od bara Žirafa dobro poskrbljeno.



Več v Družabno