Voznik avtobusa čelno trčil v vozilo, voznica se je huje poškodovala

Osebni avtomobil je odbilo ter ga nato prevrnilo na streho. Voznica je ostala ukleščena v vozilu, iz katerega so jo rešili gasilci. 45-letna voznica je v prometni nesreči utrpela hude telesne poškodbe, njeno zdravstveno stanje pa je resno.

Prlekija-on.net, petek, 9. september 2022 ob 10:26
Ormoški gasilci so rešili ukleščeno voznico

Ormoški gasilci so rešili ukleščeno voznico

Policisti so v četrtek popoldan v občini Središče ob Dravi obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil 54-letni voznik avtobusa, ki je v ovinku zapeljal na nasprotno stran vozišča in čelno trčil v osebni avtomobil, ki ga je nasproti vozila 45-letna voznica.

Posledica trčenja je bila, da je osebni avtomobil odbilo ter ga nato prevrnilo na streho. Zaradi navedenega je voznica ostala ukleščena v vozilu, iz katerega so jo rešili gasilci. 45-letna voznica je v prometni nesreči utrpela hude telesne poškodbe in je ostala na zdravljenju v UKC Maribor. Njeno zdravstveno stanje pa je resno.

Zoper voznika avtobusa bo, po vseh zbranih obvestilih na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti po I. odstavku 323. člena Kazenskega zakonika (KZ-1).

SREDIŠČE OB DRAVI Godeninci 08.09.2022 16:07 Prometna nesreča Ob 16.07 sta na cesti Središče–Godeninci v občini...

Objavil/a 112 PTUJ dne Četrtek, 08. september 2022
Cesta je bila zaprta

Trčila avtobus in osebno vozilo




Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25