Ksenija Filipič, DJ-ka, ki prihaja iz Prlekije, je letos osvojila Hrvaško in Italijo

Kot DJ XENIA je postala prepoznavna po energičnem izvajanju house glasbe, z modernimi ritmi sodobnih hitov ter remiksov starejših uspešnic. Nastopila je tudi s svetovno poznanim Bob Sinclarom.

Prlekija-on.net, nedelja, 11. september 2022 ob 18:21
DJ XENIA

DJ XENIA

Ksenija Filipič, DJ-ka, ki prihaja iz Slovenije, natančneje iz Logarovcev v Prlekiji, je letos osvojila Hrvaško in Italijo. Kot DJ XENIA je postala prepoznavna po energičnem izvajanju house glasbe, z modernimi ritmi sodobnih hitov ter remiksov starejših uspešnic, kar je trenutno velik trend v svetu. Njena kariera se je začela v tem letu, zelo bliskovito in eksplozivno, ko je na predlog njenega partnerja začela s profesionalnim pristopom do realizacije cilja in že kmalu dobila prve priložnosti v Ljubljani na eventih Who am I.

Svojo pot je nadaljevala na Hrvaškem, med drugim tudi v znanih klubih, kot so Byblos v Poreču, Cocomo v Novalji, party boat v Zrčah, Theatru v Novalji, ter več prestižnih lounge klubih, od katerih je bil še posebej odmeven Faro, v Dramlju, kjer so jo opazili in intervjujali tudi hrvaški mediji.

Nastopila s svetovno poznanim Bob Sinclarom

Kot nam je povedala v pogovoru, s pomočjo posnetkov nastopa v diskoteki Byblos, katere je Who Am I posredoval svetovno znanemu managerju in organizatorju Francescu Andrisaniju, ki je med drug ustvaril tudi Gigi d'Agostino-a, s tem pa je dobila neverjetno povabilo na festival IL FORO v Torinu, kjer je pred dnevi nastopila s svetovno poznanim Bob Sinclarom, Bjones, Aykom, The Cube Guys in mnogimi drugimi.

V Italiji so jo promovirali mnogi italijanski radii in mediji, kar ji je omogočilo precejšnjo prepoznavnost po Italiji ter ponudbe za nastope v Monacu in Ibizi.

Občutki sreče, ki se jih ne da opisati, ko se med tvojim nastopom zbere nekaj tisoč ljudi, povezanih z glasbenimi vibracijami, ki jih s ponosom in častjo pripravljaš za njih, da jih osrečiš in popelješ v ekstazo. Hvala vsem , ki delite pozitivno energijo z mano.

Objavil/a Ksenija Filipič dne Sobota, 10. september 2022

 

Objavil/a Ksenija Filipič dne Nedelja, 28. avgust 2022

Hvala COCOMO, Novalja, bilo je nepozabno.... :)

Objavil/a Ksenija Filipič dne Sobota, 06. avgust 2022

Moj remix moške in ženske različice mojega najljubšega komada BELLA CIAO... Do you like it?

Objavil/a Ksenija Filipič dne Sreda, 24. avgust 2022

Ko te občinstvo enostavno sprejme .... Thank YOU ALL...

Objavil/a Ksenija Filipič dne Petek, 22. julij 2022


Več v Družabno