Zagorelo v silosu za sušenje koruze, škode za okrog 60 tisoč evrov

Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je vzrok požara tehnična napaka zaradi česar je prišlo do pregretja pločevine v komori za sušenje.

Prlekija-on.net, nedelja, 2. oktober 2022 ob 07:41
Požar so pogasili gasilci, foto: PGD Lukavci

Požar so pogasili gasilci, foto: PGD Lukavci

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala s hudimi telesnimi poškodbami. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi, eno kaznivo dejanje, osem kršitev javnega reda in požar.

V naselju Hotiza je voznica osebnega avtomobila pri zavijanju iz prednostne ceste na dvorišče odvzela prednost vozniku motornega kolesa, ki je pripeljal pravilno iz nasprotne smeri. Pri trčenju se je voznik motornega kolesa huje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali goljufijo.

V Ključarovcih je prišlo do požara v silosu za sušenje koruze. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je vzrok požara tehnična napaka zaradi česar je prišlo do pregretja pločevine v komori za sušenje. S požarom je nastalo za okrog 60.000 EUR škode.

V SKZ Ljutomer-Križevci so že pristopili k sanaciji nastale škode, foto: PGD Lukavci

Kljub požaru bo prevzem koruze potekal nemoteno in skladno z že dogovorjenimi najavami


Požari v nestanovanjskih stavbah 01.10.2022 7:59 KRIŽEVCI Ob 7.59 je v Ključarovcih, občina Križevci pri Ljutomeru,...

Objavil/a PGD Lukavci dne Sobota, 01. oktober 2022

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 5-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.Več v Črna kronika