Oktoberfešto v Juršincih pričeli ansambel Saša Avsenika in Luka Basi

Za ljubitelje slovenske narodno-zabavne in zabavne glasbe je goste navdušil ansambel Saša Avsenika, za jugo nostalgike je poskrbel Luka Basi s spremljevalno skupino, vmes pa je nastopil DJ Ukac.

Ivan Trunk, petek, 7. oktober 2022 ob 09:54
Oktoberfešta v Juršincih

Oktoberfešta v Juršincih

Društvo prijateljev mladine in zabave Juršinci je po dveh letih premora spet priredilo tradicionalno in zelo dobro obiskano Oktoberfešto v Juršincih in sicer v dveh terminih. Prvi je že bil izveden v soboto, 1. oktobra, drugi termin pa bo v soboto, 8. oktobra.

Na prvi Oktoberfešti, ki se je odvijala minulo soboto, so nastopili ansambel Saša Avsenika, Luka Basi s spremljevalno skupino in DJ Ukac. Dogodek je bil zelo dobro obiskan, saj je bilo več kot dva tisoč obiskovalcev. Za ljubitelje slovenske narodno-zabavne in zabavne glasbe je goste navdušil ansambel Saša Avsenika, ki je vrhunsko odigral ta večer, za jugo nostalgike je poskrbel Luka Basi s spremljevalno skupino, vmes pa je nastopil DJ Ukac. Za strežbo s pijačo so poskrbeli člani Društva prijateljev in zabave Juršinci, za jedačo pa mesarija Valenko iz Dornave.

V pogovoru nam je Sašo Avsenik dejal, da je to letos zadnji nastop v tem delu Slovenije, da pa pripravljajo veliki koncert v Cankarjevem domu s pevci popularne glasbe, ki bo 21. in 22. novembra letos, in vas vabijo na udeležbo koncerta. Imajo tudi veliko nastopov v tujini in pripravljajo nov CD z novimi melodijami ter nekaj skladb legendarnih bratov Avsenik v novi priredbi in ta CD bo izšel konec leta.

Društvo prijateljev mladine in zabave Juršinci vas vabi, da se udeležite tudi druge Oktoberfešte, ki bo v soboto, 8. oktobra, nastopili pa bodo Mi2, Polkaholiki, Čaga Boys in DJ Kaos.



Več v Družabno