Pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola

Izven naselja Pavlovci so kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Alkotest je pokazal 0,97 mg/l alkohola v izdihanem zraku, vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje ter odrejeno pridržanje.

Prlekija-on.net, sreda, 12. oktober 2022 ob 10:13
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v torek, 11. oktobra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 6.25 so na območju naselja Godemarci prijeli tri državljane Tunizije, za katere je bilo ugotovljeno, da so pred tem na območju Središča ob Dravi prestopili državno mejo na izven za to določenem mestu. Po končanem postopku so bili odpeljani v Azilni dom v Ljubljani.

Ob 10.10 so na policijski postaji na zapisnik sprejeli ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje Goljufije, po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 17.45 uri so na lokalni cesti izven naselja Pavlovci kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Alkotest je pokazal 0,97 mg/l alkohola v izdihanem zraku, vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje ter odrejeno pridržanje. Zoper kršitelja bodo podali obodolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.



Več v Črna kronika