Ljutomer po sedmi seriji 11-metrovk izločil Beltince

Med 32 ekip v Pokalu Pivovarna Union sta napredovala tudi Cven in Radenska Slatina.

Prlekija-on.net, četrtek, 20. oktober 2022 ob 22:29
Ljutomer - Beltinci

Ljutomer - Beltinci

Znanih je vseh 32 udeležencev tretjega kroga Pokala Pivovarna Union. V prleško-prekmurskem obračunu sta se pomerili ekipi Avto Rajh Ljutomer in Beltinci Klima Tratnjek. Tekma, ki so jo gledalci lahko spremljali tudi v neposrednem prenosu, se je po rednem delu končala brez zadetkov, po izvajanju kazenskih strelih pa so se v šestnajstino finala prebili Ljutomerčani.

V prvem polčasu so sicer najlepšo priložnost imeli domačini, ki so zatresli prečko, v drugem polčasu pa so si več priložnosti priigrali gostje, ko so ob koncu tudi dvakrat zadeli okvir vrat. A v rednem delu ni bilo zadetkov, zato je v skladu s pravili sledilo izvajanje enajstmetrovk. Prvih šest strelov so igralci obeh ekip zadeli, nakar je v sedmi domač vratar Marko Lörinc prebral namero beltinskega branilca Žana Žalerja in strel ubranil. Ljutomerčane je nato z zadetkom v tretji krog popeljal Miha Kavčič.

Avto Rajh Ljutomer - Beltinci Klima Tratnjek 7:6 (0:0) - po 11m

2.krog pokala Pivovarna Union Avto Rajh Ljutomer-Beltinci Klima Tratnjek polčas 0:0

Objavil/a NK Ljutomer dne Četrtek, 20. oktober 2022

Napredovala tudi Cven in Radenska Slatina

Petoligaš Cven je v sosedskem prleškem obračunu presenetil ekipo Veržeja, Radenčani pa so bili s sedmico boljši od Rakičana.

Cven - Veržej 2:0 (2:0)
Meznarič 15., Kosi 24./11m

Radenska Slatina - Rakičan 7:0 (2:0)
Šoštarec 10., Lesjak 43., 55., Štelcar 69., Želodec 73., Berden 74., Pintarič 86.

Ekipa, ki se je z zmago z 2:0 (2:0) proti NK Veržej prebila med najboljših 32 ekip v pokalu pivovarne Union. Strelca: Alen Meznarič Rok Kosi (11 m) Bravo, čehi!

Objavil/a ŠD Cven dne Sreda, 19. oktober 2022

Bravo dečki! Always Slatina

Objavil/a NK Radenska Slatina dne Sreda, 19. oktober 2022

Ljutomer v Ljubljano k Olimpiji

Znani so tudi že pari 1/16 finala. Avto Rajh Ljutomer bo odpotoval v Ljubljano k Olimpiji, Cven se bo pomeril proti Fužinarju iz Raven na Koroškem, Radenska Slatina pa proti Slovenski Bistrici. Tekme bodo 9. novembra.

Znani so pari 1/16 finala. Zanimiv par Olimpija Ljubljana - Avto Rajh Ljutomer Cven proti Fužinarju iz Raven na Koroškem, Radenska Slatina pa proti Slovenski Bistrici

Objavil/a Prlekija-on.net dne Petek, 21. oktober 2022


Več v Šport