Zagorel razgledni stolp v Sotini

Po do sedaj znanih podatkih je stolp pogorel v celoti. Na kraju so še gasilci. Točen vzrok požara bodo policisti poskušali ugotoviti z ogledom na kraju, ki bo opravljen tekom dneva.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. oktober 2022 ob 07:15
Po do sedaj znanih podatkih je stolp pogorel v celoti

Po do sedaj znanih podatkih je stolp pogorel v celoti

Preteklo nedeljo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče v katerih je nastala samo materialna škoda, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, prijeli dva tujca, požar ter povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino akumulatorjev iz premične svetlobne signalizacije, goljufijo pri posoji denarja, tatvino mopeda Tomos APN 6, modre barve, poškodovanje osebnega avtomobila in neomogočanje stika z otrokom.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so po intervenciji policistov s kršitvami prenehali.

Lendavski policisti so prijeli dva tujca, ki sta v Slovenijo vstopila na nezakonit način iz Republike Madžarske.

Ob 4.50 so bili obveščeni, da gori razgledni stolp v Sotini. Po do sedaj znanih podatkih je stolp pogorel v celoti. Na kraju so še gasilci. Točen vzrok požara bodo policisti poskušali ugotoviti z ogledom na kraju, ki bo opravljen tekom dneva.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

Tako je izgledal stolp, ki je sedaj pogorel v celoti

Stolp zgorel v celoti, škode za okoli 25 tisoč evrov




Več v Črna kronika