KD Obrež ponovno vabi na tradicionalno prireditev Müha na lonci

Predstavili bodo komedijo Zmeda na veterinarski kliniki. Kako se bo razpletlo dogajanje? Pridite v soboto, v Dom kulture Obrež in boste izvedeli.

Prlekija-on.net, torek, 25. oktober 2022 ob 09:41
Gledališčniki KD Obrež

Gledališčniki KD Obrež

Kulturno društvo Obrež letos ponovno vabi na tradicionalno prireditev Müha na lonci, ki bo v soboto, 29.10.2022. ob 19.uri, v Domu kulture Obrež.

V programu se bodo predstavile vse tri sekcije Kulturnega društva. Gledališčniki vam bodo tokrat predstavili dogajanje v Veterinarski kliniki, kjer pripravljajo koncert z namenom zbiranja sredstev v dobrodelne namene za zapuščene in poškodovane živali. Vaje koncertne skupine zelo zmotijo direktorja pri njegovem delu, ki bi rad rešil svojo kliniko. Na obisk se je napovedala tudi inšpektor-ica.

V pričakovanju inšpektorskega pregleda se na kliniki pojavi bivša ljubica direktorja, ki mu je prišla sporočit veselo novico. Vse ljubezenske, družinske in poslovne zadeve najbolje razume čistilka, ki je vedno tam, kjer mora biti. Kako se bo razpletlo dogajanje? Pridite v soboto, v Dom kulture Obrež in boste izvedeli.

Müha na lonci


Več v Kultura in izobraževanje