37-letnik po trčenju kraj prometne nesreče zapustil peš in odšel v bližnji gostinski lokal

Tam so ga izsledili policisti. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal prisotnost 1,19 mg/alkohola v izdihanem zraku. Po trčenju sta bili obe vozili nevozni, udeleženec pa je zadobil lažje telesne poškodbe.

Prlekija-on.net, torek, 1. november 2022 ob 10:18
Policija

Policija

V ponedeljek, 31. oktobra, ob 19.35 uri se je na regionalni cesti izven naselja Kozjak nad Pesnico zgodila prometna nesreča z lahko telesno poškodbo in pobegom. Prometno nesrečo je zaradi nepravilne strani in smeri vožnje povzročil 37-letni voznik osebnega avtomobila, ki je trčil v nasroti vozečega 45-letnega voznika osebnega avtomobila. Po trčenju je kraj prometne nesreče zapustil peš in odšel v bližnji gostinski lokal, kjer so ga izsledili policisti. Preizkus alkoholiziranosti je pri njemu pokazal prisotnost 1,19 mg/alkohola v izdihanem zraku. Po trčenju sta bili obe vozili nevozni, udeleženec pa je zadobil lažje telesne poškodbe.

Policisti prometne policijske postaje Maribor, ki so opravili ogled kraja prometne nesreče, bodo zoper 37-letnega povzročitelja podali kazensko ovadbo na ODT v Mariboru, zaradi storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu.



Več v Črna kronika