V trčenju tovornih vozil okoli 220 tisoč evrov škode, a k sreči brez poškodovanih

Do nesreče je prišlo, ko je voznik cisterne ljubljanskih registrskih označb trčil v priklopnik tovornega vozila turškega voznika, ki je zaradi okvare stalo na odstavnem pasu.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. november 2022 ob 09:57
Eno tovorno vozilo je zagorelo, foto: PU Maribor

Eno tovorno vozilo je zagorelo, foto: PU Maribor

V sredo smo že poročali o prometni nesreči na avtocesti, kjer je prišlo do trčenja dveh tovornih vozil, eno je ob tem zagorelo. Iz PU Maribor so sedaj sporočili, da so ob 9.07, bili obveščeni o prometni nesreči na avtocesti A4, v smeri od Ptuja proti Mariboru, kjer sta trčili dve tovorni vozili. Pri tem je eno tovorno vozilo (cisterna), ki je prevažalo kurilno olje, zagorelo.

Nekaj časa je bil zaradi obsežne intervencije gasilcev zaprt avtocestni odsek v obeh smereh. Do okrog 15.20 je bil, zaradi odstranjevanja posledic nesreče, zaprt še nasprotni vozni pas, tj. v smeri proti Mariboru.

Eno tovorno vozilo je zagorelo, foto: PU Maribor

Trčili dve tovorni vozili, pri tem je zagorela cisterna


Do nesreče, v kateri se k sreči ni nihče poškodoval, je prišlo, ko je voznik cisterne ljubljanskih registrskih označb trčil v priklopnik tovornega vozila turškega voznika, ki je zaradi okvare stalo na odstavnem pasu.

Nastala je večja premoženjska škoda na obeh tovornih vozilih (po nestrokovni oceni okrog 200.000 eur na cisterni in 20.000 eur na tovornem vozilu).

STARŠE, Zlatoličje 02.11.2022 9:07 Prometna nesreča Foto: O.S. fb Ptuj info.

Objavil/a 112 PTUJ dne Sreda, 02. november 2022


Več v Črna kronika