Ljutomerski nogometaši so se z bučno podporo navijačev odpravili v Ljubljano

V Ljutomeru te dni vlada prava nogometna evforija, saj se je v Ljubljano podalo veliko število navijačev, ki bodo nogometaše vzpodbujali na tribunah.

Prlekija-on.net, sreda, 9. november 2022 ob 16:00

Navijači NK Avto Rajh Ljutomer se na Glavnem trgu v Ljutomeru zbirajo pred odhodom v Ljubljano na tekmo 1/16 pokala NZS proti Olimpiji.

Objavil/a Miha Šoštarič dne Sreda, 09. november 2022

Bučno je bilo že v Ljutomeru

Ta teden so se pričeli boji za osmino finala Pokala Pivovarna Union. Nogometaši Avto Rajh Ljutomer, ki so se pred letošnjo sezono vrnili v tretjeligaško druščino, bodo v Stožicah pomerili z Olimpijo, vodilno ekipo Prve lige Telemach. Prleki so pozitvno presenetili že pred tedni, ko so po enajstmetrovkah izločili drugoligaške Beltince, ples kroglic pa je v Ljutomeru poskrbel za pravcato nogometno evforijo, saj bodo imeli varovanci stratega Marka Fajdige v prestolnici tudi številčno podporo svojih pristašev. Nogometaši so se skupaj z navijači zbrali na Glavnem trgu v Ljutomeru, kjer so poskrbeli za bučni odhod proti Ljubljani. Tja sta skupaj z nogometaši odpotovala dva avtobusa navijačev ter avtobus otroki z nogometne šole, številni pa tudi v lastni režiji.

Olimpija, ki oktobra ni imela težav z Ivančno Gorico, je seveda nesporni favorit, Albert Riera pa zaradi ozkega kadra tako ali tako ne more posegati po pretiranih rotacij v začetni enajsterici.

Sreda, ob 18.00:
Olimpija Ljubljana - Avto Rajh Ljutomer
Sodnik: Anže Jerič
Prepoved igranja: Lan Feguš Makovec (Ljutomer)

Gol za Ljutomer je dosegel Primož Panič

Ljutomer se je odlično zoperstavil Olimpiji, zabili so tudi gol


Navijači NK Ljutomer na poti v Ljubljano

Navijači se nan jovlajo na poti v Lublano Veselo je Gremo Lotmerk

Objavil/a Prlekija-on.net dne Sreda, 09. november 2022
Navijači NK Ljutomer v Stožicah

Trenutno je 1:0 za Olimpijo al 10:0 za naše pri navijaji Gremo Lotmerk

Objavil/a Prlekija-on.net dne Sreda, 09. november 2022


Več v Šport