V Ljutomeru spet živ žav v hramu kulture

Po več kot štirih mesecih je v ljutomerskem Domu kulture spet živahno.

Prlekija-on.net, petek, 11. november 2022 ob 14:53
Tako ti je, mala

Tako ti je, mala

Po več kot štirih mesecih je v ljutomerskem Domu kulture spet živahno. Tanja Ribič je v prvem ženskem muzikalu Tako ti je, mala navdušila občinstvo s svojo prezenco, z igralskim in pevskim talentom, z odličnimi imitacijami različnih likov. Goran Rukavina je poskrbel za odlično glasbeno spremljavo, predvsem pa je bilo fascinantno, da je bilo petje in muziciranje v živo.

V četrtek in petek pa so prišli na svoj račun otroci iz vrtcev in osnovnih šol ter dijaki vzgojiteljskega programa Gimnazije Franca Miklošiča, ki so si ogledali prvo abonmajsko predstavo Čarobni potoček v izvedbi Gledališča Melite Osojnik iz Ljubljane. Naučili so se, kako pomembno je prijateljstvo za srečo in zadovoljstvo.

Napovedujemo:

  • v torek, 15.11.2022, ob 16. uri bo uradna otvoritev prenovljenega Doma kulture
  • v soboto, 19.11.2022, ob 18. uri bo prireditev SOZVOČENJA, na kateri bo nastopilo pet izbranih zborov regijske ali državne kvalitetne ravni, ki so sporede oblikovali tako, da so skladbe tematsko povezane.

Območna izpostava JSKD organizira otroške abonmaje tudi v dvoranah v Križevcih, pri Mali Nedelji in v Veržeju. Te dni se poteka že druga predstava.

Zapisala: Mira Rebernik Žižek, vodja izpostave



Več v Kultura in izobraževanje