Drugi dan Martinovanja v Ormožu za vrhunec poskrbel Dejan Dogaja s skupino

Čez dan so se odvijali številni dogodki, tekmovanje pihalnih godb za pokal Vinka Štrucla, tekmovanje v kuhanju Prleškega piskra, predstavitev dela v goricah... nato pa je sledila zabava z ansamblom Slovenski zvoki in skupino Dejan Dogaja.

Ivan Trunk, ponedeljek, 14. november 2022 ob 10:47
Martinovanje v Ormožu

Martinovanje v Ormožu

V Ormožu je tudi v soboto, 12. novembra, potekalo Martinovanje ves dan, pričeli so že zelo zgodaj saj so že ob drugi uri zjutraj pričeli s peko vola, da so ga potem lahko čez dan ponudili obiskovalcem Martinovanja. Čez dan pa so se odvijali številni dogodki, tekmovanje pihalnih godb za pokal Vinka Štrucla, tekmovanje v kuhanju Prleškega piskra, predstavitev dela v goricah, kot se je to delalo nekoč, predstavilo se je več društev, krstili so mošt, nato pa sledila zabava z ansamblom Slovenski zvoki in skupino Dejan Dogaja.

Ansambel Slovenski zvoki je na Martinovanju igral v popoldanskem terminu in je igral najbolj priljubljene melodije iz narodnozabavne glasbe. Zvečer pa je nastopila skupina Dejan Dogaja, ki so pripravili zelo dobro vzdušje, prireditveni šotor pa je bil poln.

Krst mošta v Ormožu

Tako so v Ormožu krstili mošt




Več v Družabno