V Ljutomer prihaja zadnjeuvrščena Sevnica

Meteorplast ŠIC bar je v dvoboju proti Sevnici nesporni favorit, česar se v domačem taboru tudi zavedajo.

Prlekija-on.net, četrtek, 24. november 2022 ob 12:48
Meteorplast ŠIC bar bo gostil Sevnico

Meteorplast ŠIC bar bo gostil Sevnico

Mesec november bo ljutomerski Meteorplast ŠIC bar zaključil z dvobojem 10. kroga v 1. slovenski futsal ligi. Ljutomerčani, ki so na visokem 3. mestu (19 točk), bodo gostili zadnjeuvrščene Sevničane, ki so v predhodnih devetih dvobojih osvojili le eno točko. Tekma bo odigrana v petek, 25. novembra, v dvorani ŠIC Ljutomer, pričela pa se bo ob 20.30 uri.

Meteorplast ŠIC bar je v dvoboju proti Sevnici nesporni favorit, česar se v domačem taboru tudi zavedajo. »To tekmo moramo zmagati. Smo kvalitetnejši in igramo pred svojimi gledalci,« je pred dvobojem napovedal trener ljutomerskega moštva Robert Grdović, ki se še naprej sooča z odsotnostjo igralcev. Zaradi izpolnjene kvote rumenih kartonov bo manjkal Rok Šnofl, poškodb pa še vedno niso sanirali Thomas Pihler, Kristian Škerget in Toni Kovše. V tem tednu zaradi reprezentančnih obveznosti z ekipo ni treniral Niko Kosec, prav tako je bil zaradi službenih obveznosti odsoten Urban Goričan. Po odsluženi kazni zaradi kartonov se v ekipo vrača Tilen Rajter, poškodbo je saniral Adrijan Trstenjak, po bolezni pa je s trenažnim procesom pričel tudi Aljaž Goznik. Grdović se je odločil, da bo v ekipo za tekmo proti Sevnici uvrstil tudi perspektivnega mladinca Luko Horvata.

V prvem delu prvenstva je ljutomerska ekipa v Sevnici zmagala s 6:3, strelec dveh zadetkov za Meteorplast ŠIC bar pa je bil Denis Kneževič, ki je futsal začetke naredil prav v sevniškem dresu. Kneževič, ki je z 12. zadetki prvi strelec prvenstva, bo tudi tokrat glavni adut prleškega moštva.

Ostala para 10. kroga 1. SFL, lestvica, lista strelcev... najdete na povezavi.



Več v Šport