V prometni nesreči poškodovane štiri osebe, dve huje

Voznica je s čelnim delom svojega vozila, trčila v zadnji del avtomobila, kateri je zaradi približevanja pred seboj stoječemu vozilu zmanjšal svojo hitrost in nato ustavil. Po trčenju je vozilo povzročiteljice odbilo še naprej, kjer je s čelnim delom trčila še v drugo vozilo pred njo.

Prlekija-on.net, sobota, 26. november 2022 ob 09:04
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Na področju prometa je bilo v petek na območju PU Maribor obravnavanih skupno 26 prometnih nesreč, od tega ena nesreča s težjimi telesnimi poškodbami, v kateri sta se dva udeleženca težje telesno poškodovala, še dva pa sta utrpela lažje telesne poškodbe.

Do nesreče s težjimi telesnimi poškodbami je prišlo okoli 8.55 ure, na glavni cesti iz smeri Trgovišča proti Ormožu. Voznica, ki je vozila osebni avtomobil v naselju, svojega vozila ni vozila na takšni varnostni razdalji, da bi lahko zmanjšala hitrost ali ustavila in s tem preprečila trčenje in je posledično s čelnim delom svojega vozila, trčila v zadnji del avtomobila, kateri je zaradi približevanja pred seboj stoječemu vozilu zmanjšal svojo hitrost in nato ustavil. Po trčenju je vozilo povzročiteljice odbilo še naprej, kjer je s čelnim delom trčila še v drugo vozilo pred njo. Zoper povzročiteljico bo podana kazenska ovadba.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25