Najboljši slovenski rokometaši prihajajo v Ljutomer

Osrednji del priprav za nastop na svetovnem prvenstvu bodo med 2. in 9. januarjem 2023 opravili v prleški prestolnici, kjer bodo 5. januarja 2023 tudi odigrali tekmo proti Madžarski.

Prlekija-on.net, četrtek, 1. december 2022 ob 14:42
Slovenska rokometna reprezentanca prihaja v Ljutomer

Slovenska rokometna reprezentanca prihaja v Ljutomer

Eden največjih športnih dogodkov prihodnjega leta bo že med 11. in 29. januarjem na Švedskem in Poljskem, kjer se bodo najboljše rokometne reprezentance potegovale za naslov svetovnega prvaka. V konkurenci 32 držav bo tudi Slovenija, ki bo zaključne priprave na prvenstvo med 2. in 9. januarjem opravila v Ljutomeru.

»Veselimo se, da se bo moška rokometna reprezentanca prvič predstavila tudi v Ljutomeru, kjer bo odigrala prijateljsko tekmo. Verjamemo, da bomo skupaj z lokalnimi partnerji priredili lep športni dogodek ter z njim za rokomet navdušili še kakšnega mladega rokometnega nadobudneža ali nadobudnico,« se priprav v Ljutomeru veseli direktor moške članske reprezentance Vid Kavtičnik. Slovenska izbrana vrsta, ki bo nameščena v Biotermah Mala Nedelja, bo v Prlekijo prišla 2. januarja.

V dvorani ŠIC Ljutomer bo imela več treningov, v četrtek, 5. januarja 2023, pa bo ob 18. uri odigrala prijateljsko tekmo z Madžarsko. Predprodaja kart (12 evrov) se vrši v lokalu ŠIC bar cafe.



Več v Šport