V kavarni in klubu London by Gaš pester veseli december

Nastopili bodo Timo G, DJ Zupi, Zlata Žila, Drill in Samo Budna & Band.

Oglasno sporočilo, četrtek, 8. december 2022 ob 11:10
London by Gaš

London by Gaš

V kavarni in klubu London by Gaš v Ljutomeru se že ta vikend prične pester decembrski program, ki bo do konca leta ob koncih tedna poskrbel za zanimive glasbene goste in dogajanje. Že ta petek, 9. decembra, bo nastopil Timo G, v soboto, 10. decembra pa bo za glasbene hite poskrbel DJ Zupi - back in time 2.

Naslednji konec tedna, v petek, 16. decembra bo zabava s popularno glasbeno skupino Zlata Žila, v soboto, 17. decembra, pa bo čas za ljubitelje rapa, saj v Ljutomer prihaja Drill.

Zadnji petek v tem letu, 30. decembra, pa sledi še zabava pred novim letom s prleškimi uspešnicami, nastopil bo domačin Samo Budna & Band.

Za koncerta Drill in Samo Budna je vstopnina, na ostale dogodke je vstop prost. Vstopnice za rap koncert lahko kupite tukaj, prvih 50 vstopnic (od 130) je na voljo po promocijski ceni 8€. Za koncert Sama Budna pa vstopnice lahko kupite tukaj, kjer je prvih 50 vstopnic prav tako na voljo po promocijski ceni, zato pohitite. Vstopnice so na voljo tudi v Kavarni Gaš in London by Gaš ter v vseh 3DVA trafikah in na OMV-jih po Sloveniji.

Bomo pa za vse naše zveste bralce pripravili tudi nagradni igri, kjer boste vstopnice za ta dva koncerta lahko prejeli brezplačno. Spremljajte nas.

London by Gaš


Več v Družabno