Učenci OŠ Razkrižje uspešno zaključujejo koledarsko leto 2022

Leto 2022 je bilo za učence OŠ Razkrižje zelo uspešno. Izvedli so mnoge dejavnosti in dosegli mnoge zavidljive uspehe.

Prlekija-on.net, torek, 13. december 2022 ob 18:43
Zaključek leta na OŠ Razkrižje

Zaključek leta na OŠ Razkrižje

Ob zaključku koledarskega leta 2022 so skupaj z otroki vrtca in vsemi zaposlenimi pripravili prireditev Za boljši jutri naših otrok in božični bazar. V dneh pred prireditvijo so skupaj z učitelji izdelovali izdelke, ki so jih ponudili obiskovalcem na božičnem bazarju. Uporabili so različna gradiva in tehnike. Izkazali so se s svojimi tehniškimi in oblikovalskimi spretnostmi. Na prireditvi so se predstavili s tistim, v čemer so dobri, s tistim, kar radi počnejo. Imajo mnogo talentov, s katerimi nas vedno znova razveseljujejo!

Namen prireditve je bil vstop v praznični čas in zbiranje prostovoljnih prispevkov za ureditev učilnice za gospodinjstvo. Gre za uresničevanje programa, ki ga je pripravil upravni odbor šolskega sklada. Pri zbiranju sredstev nam vedno pomagajo mnogi posamezniki, društva, podjetja. Za pomoč smo vsem neizmerno hvaležni. Na letošnji prireditvi so bile z nami članice TND Razkrižje. Pomagale so nam s peko mlincev. Na prireditvi je bilo skupaj z donacijo Občine Razkrižje - 500 EUR, zbranih 2.348,86 EUR.

Božične izdelke so učenci ponudili občanom Občne Razkrižje tudi v soboto, 26. 11. 2022, ob blagoslovitvi božično-novoletnega drevesa na razkriškem križišču. Zbrali so 142,50 EUR prostovoljnih prispevkov. Prostovoljne prispevke so želeli zbirati tudi na drugo adventno nedeljo po obeh mašah, a zaradi slabega vremena ta aktivnost ni bila izvedena. Tako je bilo skupaj zbranih 2.491,36 EUR!

Tako z uspešnim zaključkom leta 2022 smelo in polni načrtov vstopamo v novo leto 2023.

Bralcem spletnega portala Prlekija on net želimo lepe praznike in srečno novo leto 2023!

Anica Šimonka, ravnateljica



Več v Kultura in izobraževanje