V Ljutomeru obravnavali nasilje v družini

Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Ljutomerski policisti so obravnavali tudi vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo in ponarejanje listin.

Prlekija-on.net, sreda, 14. december 2022 ob 08:01
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in poskus samomora.

S področja kriminalitete je bilo v Ljutomeru obravnavano kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Na banki v Murski Soboti je bil odkrit ponarejen bankovec za 200 EUR. Ljutomerski policisti so obravnavali vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo in ponarejanje listin. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji goljufije.

Javni red in mir je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. V Muski Soboti je bil pridržan kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

V naselju Globoka so bili prijeti štirje tujci, kateri so na nedovoljen način vstopili v R. Slovenijo. Prijet je bil tudi moški, ki jim je pri tem pomagal.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika