Alkoholiziran voznik zapeljal s ceste in se prevrnil na streho

Pri tem se je sopotnik telesno poškodoval.

Prlekija-on.net, sobota, 17. december 2022 ob 07:56
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali devet prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe lažje telesno poškodovale, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Ob 01.00 uri je voznik osebnega avtomobila v naselju Krašči, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča, kjer se je osebni avtomobil prevrnil na streho. V avtomobilu se je sopotnik lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali neplačevanje preživnine, lendavski kaznivo dejanje Opravljanja in soboški nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika