Trčili osebni vozili, dve osebi sta se poškodovali

V prometni nesreči je bil udeležen tudi novoizvoljeni župan.

Prlekija-on.net, nedelja, 18. december 2022 ob 17:46
Prometna nesreča, foto: PGD Murska Sobota

Prometna nesreča, foto: PGD Murska Sobota

V soboto, 17. decembra, ob 21.23 sta v naselju Černelavci, občina Murska Sobota, trčili osebni vozili. Poškodovali sta se dve osebi.

Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, eno osebo s tehničnim posegom rešili iz vozila ter nudili pomoč reševalcem.

V prometni nesreči je bil udeležen novoizvoljeni župan Mestne občine Murska Sobota Damjan Anželj, ki je po nesreči poslal sporočilo za javnost: "Včeraj, v soboto, 17. decembra 2022, ob 21.20 uri sva bila s sinom Binetom udeleženca prometne nesreče pri križišču v naselju Černelavci, katere sam nisem zakrivil, niti uspel preprečiti. Med vožnjo od Murske Sobote sva s sinom na prednostni cesti naletela na vozilo, ki je z veliko hitrostjo pripeljalo pred najin avto. Voznica tega vozila je spregledala znak Stop in prevozila križišče brez zaustavljanja s precejšnjo hitrostjo ter s tem povzročila nesrečo. Tokrat je nastradala k sreči le pločevina in nihče ni bil huje poškodovan. Opravljeni so bili vsi policijski postopki in tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da sam nisem vozil pod vplivom alkohola (alkotest 0,0). Gre za izjemno nevarno križišče, zato si bom kot novi župan prizadeval, da se na tem mestu čim prej uredi krožišče z ustrezno signalizacijo, ki bo, še posebej v slabih vremenskih razmerah, bolje opozarjala voznike na nevarni odsek oziroma križišče s prednostno cesto. Ob tem bi se rad zahvalil vsem policistom, gasilcem in reševalcem, ki so pomagali vsem v prometni nesreči."

Ob 21.23 sta v naselju Černelavci, občina Murska...

Objavil/a PGD Murska Sobota dne Sobota, 17. december 2022


Več v Črna kronika