Policisti obravnavali vlome v poslovni prostor, garažo in počitniško prikolico

Poleg tega so obravnavali še zlorabo informacijskega sistema, uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, zatajitev, tatvino goriva na bencinskem servisu...

Prlekija-on.net, petek, 6. januar 2023 ob 06:57
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, požar, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v poslovni prostor, vlom v garažo in vlom v počitniško prikolico. Poleg tega so obravnavali še zlorabo informacijskega sistema, uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, zatajitev, tatvino goriva na bencinskem servisu in zasegli dva bankovca za 50 EVR, za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 16.35 so bili obveščeni, da je zagorelo v kuhinji stanovanjske hiše v Martinju. Požar so pogasili domači gasilci. V požaru je nastalo za 5.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika