Skupina Langa na premieri filma Dedek gre na jug poskrbela za presenečenje

Obiskovalci so bili deležni tudi presenečenja z glasbeno točko Lange in Zale Djurić Ribič, ki je zapela pesem Ako se vratiš. Skupina Langa je tudi sicer nastopala v filmu.

Prlekija-on.net, četrtek, 12. januar 2023 ob 17:11
Langa na premieri filma Dedek gre na jug

Langa na premieri filma Dedek gre na jug

V torek je v ljubljanskem Cineplexxu potekala premiera težko pričakovanega filma Dedek gre na jug. Premiero so z obiskom dodatno popestrila zvezdniška igralska imena. Premiere sta se udeležila glavna igralca Boris Cavazza in Vlado Novak, kot tudi ostali sodelujoči, kot so Zala Djurić Ribič, Jonas Žnidaršič, Goran Navojec, Maruša Majer, Dario Varga, Nenad Tokalić, Senko Velinov, Jasna Diklić, Ksenija Mišič, Timon Šturbej in Primož Pirnat.

Bučen aplavz je od obiskovalcev požel režiser, scenarist ter soskladatelj filma Vinci Vogue Anžlovar, ki je pred 32 leti režiral tudi kultni film Babica gre na jug. Obiskovalci so bili deležni tudi presenečenja z glasbeno točko Lange in Zale Djurić Ribič, ki je zapela pesem Ako se vratiš. Skupina Langa je tudi sicer nastopala v filmu.

Film Dedek gre na jug je zgodba o življenju, pričakovanjih in iskanju smisla. Vlado iz bolnišnice ugrabi svojega umirajočega prijatelja Borisa in ga s starodobnim avtodomom popelje na jug. Odločita se odpotovati v Makedonijo, da bi Boris ponovno srečal svojo dolgoletno, nikoli izsanjano ljubezen Nedo, s katero je zaradi nesrečnih spletov okoliščin pred leti prekinil stike. Sprva gre vse po planu, potem pa jima pot prekriža Rominja Esma, ki je bila priča likvidaciji in je sedaj na begu. Življenje gre od tu naprej po svoji poti. Naši junaki doživijo romantične, komične in akcijske dogodivščine, polne glasbe in upanja.

#dedek #gre #na #jug #langa - #zala #đurič

Objavil/a Mišo Kontrec - mlajši dne Četrtek, 12. januar 2023


Več v Glasba in film