Plesalci in plesalke PK Zeko osvojili deset medalj

Zmage so se veselili David Pahor, Živa Horvat, Eva Horvat, Jana Trajanovska in Eva Horvat, drugo mesto pa so dosegli Leni Cipot, Filip Kovačič, Lana Škedelj, Brina Benko, Arja Lukač in Leni Cipot ter Zara Dobrijevič in Brina Benko.

Prlekija-on.net, nedelja, 22. januar 2023 ob 19:17
Plesalci in plesalke PK Zeko

Plesalci in plesalke PK Zeko

V Dobrovi pri Ljubljani ta vikend poteka 1. Pokalni turnir v Modernih tekmovalnih plesih za vse discipline. Iz Plesnega kluba Zeko se je tekmovanja udeležilo 19 plesalcev, ki so osvojili 10 medalj.

Zmage so se veselili David Pahor - breakdance solo mladinci, Živa Horvat - disco članice, Eva Horvat - disco starejše mladinke ter Jana Trajanovska in Eva Horvat - disco pari starejši mladinci.

Drugo mesto so si priplesali Leni Cipot - disco solo deklice, Filip Kovačič - breakdance solo člani, Lana Škedelj - disco solo članice, Brina Benko - disco solo mlajše mladinke, Arja Lukač in Leni Cipot - disco pari mlajši mladinci ter Zara Dobrijevič in Brina Benko - disco pari starejši mladinci.

Ostali rezultati:
4. mesto Tino Oskomič - breakdance mladinci
4. mesto Jana Trajanovska - disco solo starejše mladinke
5. mesto Naja Topole - disco solo mlajše mladinke
5. mesto Rene Pertoci - breakdance mladinci
5. mesto Filip Grenko - breakdance mladinci
6. mesto Arja Lukač - disco mlajše mladinke
6. mesto Zara Dobrijevič - disco starejše mladinke
7. mesto Laura Vrbovšek - disco starejše mladinke
9. mesto Nino Vučkič - breakdance otroci
10. mesto Asja Rajbar - disco solo deklice
10. mesto Samuel Gruškovnjak - breakdance mladinci
19. mesto Zala Pojbič - hip hop solo starejše mladinke.

"Odličen štart v sezono, vsi so dali vse od sebe, noben me ni razočaral. To je sedaj začetno stanje od tu pa gradimo naprej in iščemo rezerve. Sedaj si hitro sledijo tekme, tako da bo potrebno na polno trenirati. Nekatere stvari spremeniti, dodati, da bomo do konca maja in začetka junija v top formi za državno prvenstvo in evropsko," je ob tem povedal Dejan Zečević.



Več v Šport