Neznanca ukradla traktor nato pa z njim obtičala v jarku

Spravila sta ga v pogon, se z njim tudi odpeljala, nakar pa sta obtičala v jarku in s kraja pobegnila.

Prlekija-on.net, petek, 27. januar 2023 ob 17:32
Policija

Policija

Policisti PP Gorišnica so v četrtek obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,63 mg/l). Ugotovljeno je bilo, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje po 24. členu ZPrCP. Vozilo mu je bilo zaseženo, zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

V okolici Košakov v Mariboru pa so bili obveščeni o tem, da sta neznana storilca iz garaže odtujila delovno orodje, potem pa skušala odtujiti še traktor. Spravila sta ga v pogon, se z njim tudi odpeljala, nakar pa sta obtičala v jarku in s kraja pobegnila. Policisti PP Maribor I nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo dogodka.

Policisti PP Slovenska Bistrica pa obravnavajo primer hudo poškodovanega smučarja, v katerega naj bi se med smučanjem zaletel drug smučar in odpeljal naprej. Policisti še zbirajo obvestila. Pred nami so šolske počitnice, ki bodo na smučišča privabila več obiskovalcev, zato vse smučarje in druge obiskovalce smučišč pozivajo k odgovornemu vedenju.



Več v Črna kronika