Neznani voznik trčil v ustavljenega voznika osebnega avtomobila in s kraja odpeljal

Ormoški policisti so med vikendom ustavili tudi dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Začasno so jima odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. januar 2023 ob 15:31
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 27. januarja, ob 8.41 so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v Ormožu. Neznani voznik je namreč trčil v ustavljenega voznika osebnega avtomobila in s kraja odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti so povzročitelja že izsledili, zoper njega sledi ustrezni postopek.

Ob 16.55 so policisti vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola začasno odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

Policija

V Ormožu prijeli dva osumljenca, ki sta storila tatvino na posebno predrzen način


V soboto, 28. januarja, ob 9.19 so bili obveščeni o telesni poškodbi pri rokovanju z motorno žago. Oseba je iskala zdravniško pomoč v ZD Ormož in UKC Maribor, ugotovljeno je bilo, da je zadobila lažje poškodbe. Sledi poročilo na pristojno ODT.

Ob 16.03 so policisti vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola začasno odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

V nedeljo, 29. januarja, so policisti PP Ormož na podlagi določil Zakona o kazenskem postopku odvzeli prostost in odredili pridržanje dvema državljanoma Hrvaške, starima 19 in 22 let, ki sta 20. 1. 2023 na železniški postaji Ormož v sostorilstvu oškodovancu na posebno predrzen način iz denarnice odtujila vso gotovino nato pa s kraja pobegnila. Policisti so ju izsledili 29. 1. 2023 in jima odvzeli prostost. Podana bo kazenska ovadba na ODT Ptuj.



Več v Črna kronika