Meteorplast ŠIC bar v lov za visokim zaostankom

Petkova povratna tekma četrtfinala pokala Terme Olimia med Meteorplastom ŠIC barom in Silikom z Vrhnike bo odigrana v dvorani ŠIC Ljutomer.

Prlekija-on.net, četrtek, 2. februar 2023 ob 08:29
Siliko Vrhnika - Meteorplast ŠIC bar

Siliko Vrhnika - Meteorplast ŠIC bar

Petek, 3. februar, bo na slovenskih futsal parketih v znamenju povratnih tekem četrtfinala pokala Terme Olimia. V Ljutomeru bo Meteorplast ŠIC bar gostil vrhniški Siliko. Prve tekme četrtfinala pokalnega tekmovanja so bile odigrane v začetku decembra, Ljutomerčani pa so na Vrhniki izgubili kar z 1:6.

»Čaka nas zelo zahtevna tekma. Vemo, da smo v sezoni z njimi že trikrat izgubili. Na treningu smo se dogovorili, da nekaj spremenimo. Vemo, da zaostajamo, ampak ne gremo z belo zastavo v tekmo. Probali bomo narediti vse, da nekak obrnemo izid, čeprav vemo, da bo zelo težko, ampak gremo s to miselnostjo v tekmo, da obrnemo izid in bomo videli kaj bo iz tega,« je po sredinem treningu povedal prvi strelec sezone Denis Kneževič, ki je sedemnajstim prvenstvenim zadetkom dodal še tri v pokalnem tekmovanju:

Meteorplast ŠIC bar

Visok poraz in dva rdeča kartona na gostovanju


Trener ljutomerske ekipe Robert Grdović ima pred jutrišnjim dvobojem sladke skrbi, kar se tiče igralskega kadra. Proti Vrhničanom, ki so »trn v peti« ljutomerskemu moštvu, bo imel na razpolago vse igralce, saj se po odsluženi kazni v kader vračata Tilen Rajter in Matic Goznik. Grdović se je odločil, da se bo Vrhničanom zoperstavil z desetimi igralci in dvema vratarjema, Alen Jambriško, Benjamin Rep in Luka Horvat, ki so dobili priložnost na minuli prvenstveni tekmi proti Oplastu, pa bodo opravili v petek trening z mladinsko ekipo.

Siliko je v tej sezoni dobil proti Meteorplastu ŠIC baru dve prvenstveni in pokalno tekmo, Ljutomerčani pa zasedbe Milivoja Simeunovića v medsebojnih dvobojih v preteklih dveh sezonah še niso nikoli premagali.

Petkova povratna tekma četrtfinala pokala Terme Olimia med Meteorplastom ŠIC barom in Silikom z Vrhnike bo odigrana v dvorani ŠIC Ljutomer, pričela pa se bo ob 20.30 uri.

Spodaj je nekaj fotografij z dvoboja med tema dvema ekipama na Vrhniki.

Foto: Robi Kramperšek



Več v Šport