Pustno soboto popestrili Buryana, Gadi, Natalija Verboten in Davor Borno

Buryana, Gadi in Natalija Verboten so ustvarili izjemno vzdušje, poleg njih pa je na oder stopil tudi ljubljenec štajerskih glasbenih odrov Davor Borno.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. februar 2023 ob 10:35
Pustna sobota na Ptuju

Pustna sobota na Ptuju

Čas, ki ga Ptujčani in okoličani najbolj nestrpno pričakujejo in v njem res srčno uživajo, je čas Kurentovanja - peti letni čas. V tem času se utrip življenja povsem spremeni - podrejen in v celoti prilagojen je noremu pustnemu vzdušju. Vsi, od najmlajših do najstarejših, se prepustijo zabavi in druženju ter našemljeni sodelujejo pri ohranjanju bogate tradicije. S tem pa sovpada še izjemno razpoloženje ob najboljših glasbenih gostih v karnevalski dvorani.

Na pustno soboto je karnevalska dvorana Campus Sava Ptuj ponudila prav posebno doživetje - tradicionalno pustno večerjo, seveda ob spremljavi najboljše glasbe. Buryana, Gadi in Natalija Verboten so ustvarili izjemno vzdušje, poleg njih pa je na oder stopil tudi ljubljenec štajerskih glasbenih odrov Davor Borno. Jasmin Stavros namreč zaradi zdravstvenih težav ni mogel nastopiti, zato so organizatorji v zelo kratkem času našli najboljšo možno zamenjavo - Davorja Borna, ki je z energičnim nastopom odlično razgrel številno publiko.

Foto: DAMN Media



Več v Družabno