Članice in člani ŠD Sveti Tomaž so se zbrali na volilnem občnem zboru

Letos je v društvu tudi volilno leto, zato so člani sprejeli razrešitev starega vodstva in izvolitev novega.

Ivan Trunk, sobota, 11. marec 2023 ob 12:55
Občni zbor Športnega društva Sveti Tomaž

Občni zbor Športnega društva Sveti Tomaž

V soboto, 4. marca, so se članice in člani Športnega društva Sveti Tomaž zbrali v kulturnem domu pri Svetem Tomažu na rednem občnem zboru. Na začetku sta v kulturnem programu nastopila brat in sestra Ben-Maj na harmoniki in Julia Gašparič kot pevka in sta zapela nekaj priljubljenih narodno zabavnih pesmi. Potem pa je bivši predsednik Mirko Štuhec pozdravil in nagovoril zbrane na občnem zboru, sledila je izvolitev delovnega predsedstva katerega je vodil Mirko Lovrec, nato je sledilo branje poročil. Poročila so pripravili in prebrali predsednik Mirko Štuhec, blagajničarka Marta Breznik, Mirko Lovrec član nadzornega sveta in vodje sekcij: pohodništvo, nogomet "Legende Malih vin", košarka, tenis, badminton, kolesarji, fit sekcija, ribištvo, pikado, šah in kartaška sekcija.

V poročilih za leto 2022 so povedali, da je ŠD Sv. Tomaž celo leto dobro delovalo, na občinskem prazniku so prevzeli točenje in postrežbo pijač, organizirali košarkarski in teniški turnir ter večkrat priredili in pospravili telovadnico v osnovni šoli ob različnih prireditvah. Iz poročil sekcij je razvidno, da so tudi te delovale po njihovih programih, ki so ga predstavile na lanskem občnem zboru.

Letos je v društvu tudi volilno leto, ker je vodstvu potekel štiriletni mandat zato so člani sprejeli razrešitev starega vodstva in izvolitev novega. Na vodstvene položaje so izvolili: predsednik Aleš Bukovič, podpredsednik Herman Prejac, blagajničarka Marta Breznik, tajnik Bojan Žagavec, nadzorni odbor, člani Stanko Belšak, Martina Klemenčič, Irena Rajh, disciplinska komisija, člani Anton Mandelj, Matej Krajnc, Bojan Cimerlajt, članici upravnega odbora Katja Petek, Maja Prejac in vodji sekcij: nogomet Andrej Hebar, košarka Boris Štuhec, pohodništvo Mirko Lovrec, kolesarstvo Marko Vajda, tenis Aleš Bukovič, badminton Tina Krajnc, športni ribolov Milan Fekonja, fit sekcija Tanja Kovše, pikado Boris Majcen, šah Mirko Štuhec in kartanje Tomo Breznik.

Na koncu občnega zbora je bila še podelitev priznanj in nagrad ter beseda gostov, tu je zbrane pozdravi in nagovoril Mirko Cvetko župan Občine Sveti Tomaž.



Več v Kultura in izobraževanje