Sredi dneva »napihal« 1,19, policisti so ga pridržali

Ob 13.21 je bil na območju občine Sv. Tomaž zaustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je vozil v cestnem prometu motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. marec 2023 ob 12:14
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 10. marca, ob 9.15 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije s pobegom v naselju Ormož, na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom poškodoval parkiran osebni avtomobil. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep zoper povzročitelja.

V nedeljo, 12. marca, ob 12.32 je bil v naselju Žerovinci zaustavljen voznik mopeda, alkotest je pokazal 0,43 ml/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 13.21 je bil na območju občine Sv. Tomaž zaustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je vozil v cestnem prometu motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 1,19 ml/l alkohola v izdihanem zraku. Vozilo je bilo zaseženo, prepovedana nadaljnja vožnja in odrejeno pridržanje. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče.



Več v Črna kronika