Druga dobrodelna prireditev z namenom restavriranja stare gasilske brizgalne

Nasmejani obrazi obiskovalcev, ki so jim segli v roke, so bili potrditev, da so jim naslikali prijetno nedeljsko popoldne.

Prlekija-on.net, sreda, 15. marec 2023 ob 08:09
Dobrodelna prireditev PGD Radoslavci

Dobrodelna prireditev PGD Radoslavci

Članice PGD Radoslavci smo 12. marca pripravile že drugo dobrodelno prireditev z namenom restavriranja stare gasilske brizgalne, tokrat v Zadružnem domu na Cvenu.

V pestrem kulturnem dogajanju smo tudi zdaj igralska skupina članic nastopile z dramsko igro "V bivalni enoti gasilskih veteranov", z nami pa mladi recitatorji in glasbeniki našega društva. Rdeča nit nastopov sta bila tudi dan žena in mučenikov.

Navzoče obiskovalce je prijazno pozdravil podžupan občine Ljutomer, gospod Boris Filipič, nastopajočim pa sta zadovoljno segli v roke predsednica KD Cven, gospa Mateja Topolinjak, in predsednica KS Cven, gospa Sara Vinkovič.

Dobrodelna prireditev PGD Radoslavci

Pripravili dobrodelno prireditev z namenom restavriranja stare gasilske brizgalne


Hvaležni za prostovoljne prispevke smo člani društva obiskovalcem ob zaključku programa pripravili sladko presenečenje in domačo kapljico za okrepčilo.

Nasmejani obrazi obiskovalcev, ki so nam segli v roke, so bili potrditev, da smo jim naslikali prijetno nedeljsko popoldne.

Zato iskrena hvala za prijetno druženje, za pomoč in sodelovanje ter doprinos k restavriranju stare gasilske brizgalne.

Zapisala: Predstavnica članic PGD Radoslavci, Marjeta Zmazek



Več v Kultura in izobraževanje