Ustanovili skupino za druženje lastnikov štirikolesnikov iz Prlekije in Prekmurja

Skupino so ustanovili, da bi se lahko tudi vozniki in navdušenci štirikolesnikov Prlekije in Prekmurja med seboj povezali in se skupaj udeleževali srečanj in panoramskih voženj po Sloveniji in jih tudi sami prirejali.

Prlekija-on.net, torek, 21. marec 2023 ob 13:45
Skupina Štirikolesniki Prlekija in Prekmurje

Skupina Štirikolesniki Prlekija in Prekmurje

Pred kratkim so na novo ustanovili skupino na omrežju Facebook za druženje med lastniki štirikolesnikov z območja Prlekije in Prekmurja. Kot nam je povedala Gabrijela Kšela, ki je sama predana pripadnica vožnje štirikolesnika in se udeležuje srečanj in panoramskih voženj s štirikolesnikom tudi po drugih krajih v Sloveniji, so skupino ustanovili, ker še je pri nas ni bilo, vse ostale regije pa jo že imajo. Skupina se imenuje Štirikolesniki Prlekija in Prekmurje.

Skupino so ustanovili, "da bi se lahko tudi vozniki in navdušenci štirikolesnikov Prlekije in Prekmurja med seboj povezali in se skupaj udeleževali srečanj štirikolesnikov po Sloveniji in tudi pri nas v naših krajih priredili srečanja in panoramske vožnje štirikolesnikov, da bi lahko prišli tudi drugi iz drugih krajev k nam na srečanja," nam je še ob tem povedala Gabrijela.

Skupini se lahko pridružite tukaj.



Več v Družabno