Pod vplivom alkohola padel z e-skirojem in se poškodoval

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zaradi vožnje preblizu desnemu robu, voznik e-skiroja trčil v rob pločnika ter padel po vozišču. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je voznik vozil pod vplivom alkohola.

Prlekija-on.net, sreda, 22. marec 2023 ob 06:47
Voznik e-skiroja je padel

Voznik e-skiroja je padel

Pretekli dan so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 20.30 so bili obveščeni, da je v bližini sejmišča v Gornji Radgoni padel voznik e-skiroja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zaradi vožnje preblizu desnemu robu, voznik e-skiroja trčil v rob pločnika ter padel po vozišču. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je voznik vozil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete so obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, neplačevanje preživnine, poslovno goljufijo, goljufijo pri najetju kredita, goljufijo pri posoji denarja, tatvino goriva na bencinskem servisu in zasegli dva bankovca za 100 EVR in enega za 20 EVR za katere se sumi, da so ponarejeni.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika