Dva voznika trčila v signalizacijo pri popolni zapori ceste in pobegnila

Ormoški policisti so v torek ustavili tudi voznika mopeda, ki je vozil pod vplivom alkohola in ga pridržali.

Prlekija-on.net, sreda, 22. marec 2023 ob 10:14
Policisti so obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo in pobegom

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo in pobegom

Policisti Policijske postaje Ormož so v torek, 21. marca, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10.50 so v naselju Podgorci kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,31 mg/l alkohola v izdihanem zraku, prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 11.00 so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom, kjer je neznani voznik v naselju Krčevina trčil v cestno signalizacijo, ki je bila nameščena ob popolni zapori ceste. Sledi zbiranje obvestil.

Ob 11.22 so bili ponovno obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom pri popolni zapori ceste v Krčevini, kjer je neznani voznik tovornega vozila trčil v cestno signalizacijo. Sledi zbiranje obvestil.

Ob 17.47 je bil na Dobravski cesti zaustavljen voznik mopeda, ki je imel 0,79 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in odrejeno pridržanje po 24. členu ZPrCP. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika