Odlični rezultati igralcev iz Prlekije na državnem rang turnirju v pikadu

V Hotelu Jeruzalem je potekal 3. državni rang turnir v pikadu. Udeležilo se ga je 112 igralcev iz cele Slovenije.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. marec 2023 ob 07:57
Jože Grantaša, Sašo Vütek, Denis Duh, Matej Janžekovič in Franc Vrbek

Jože Grantaša, Sašo Vütek, Denis Duh, Matej Janžekovič in Franc Vrbek

V soboto, 25. marca, je v Hotelu Jeruzalem potekal 3. državni rang turnir v pikadu. Udeležilo se ga je 112 igralcev iz cele Slovenije. Odlične rezultate so dosegli igralci iz Prlekije, ki so v 1. državni ligi zasedli prva tri mesta. Zmagal je Denis Duh - Gabrielov barček ŠD Vučja vas, drugi je bil Sašo Vütek in tretji Matej Janžekovič, oba TOP-GUN Cleangrad Grlava.

V skupni razvrstitvi državnih rang turnirjev je zmagal Sašo Vütek, tretji je bil Leon Mertük, šesti Andrej Gorjak in osmi Matej Janžekovič, vsi TOP-GUN Cleangrad Grlava.

Pri mladincih pa je zmagal državne rang turnirje Uroš Žalik, drugi je bil Luka Marinič, oba TOP-GUN Cleangrad Grlava in tretji Leon Bagari iz Friends team Sveti Jurij.

To je bilo zadnje veliko tekmovanje v Sloveniji pred državnim prvenstvom, ki bo od 18.5. - 21.5.2023 v športni dvorani na Ptuju. Ekipa TOP-GUN Cleangrad Grlava pa še pred tem potuje na Evropski rang turnir v Italijo, kjer bo skušala četrto leto zapovrstjo priigrati udeležbo med osem najboljših ekip v Evropi. Kot drugi iz Eurocup 501 DO ekipno na evropskem prvenstvu pa so si uvrstitev zagotovili že v letu 2022.

Spodaj so vsi rezultati.

 



Več v Šport