Modrijani osebno ob materinskem dnevu v Ormožu

Koncerti Modrijani osebno so drugačni koncerti, so bolj osebni, intimni koncerti, kjer člani Modrijanov zraven petja in glasbe povejo tudi svoje zgodbe, ki so jih doživeli osebno ali na njihovih številnih nastopih, vse pa so povezane s pesmimi, ki jih igrajo.

Ivan Trunk, ponedeljek, 27. marec 2023 ob 16:57
Modrijani osebno v Ormožu

Modrijani osebno v Ormožu

Ansambel Modrijani so v Ormožu v športni dvorani osnovne šole Ormož, priredili čudovit koncert Modrijani osebno, ki je potekal v soboto, 25. marca na materinski dan. Koncert je bil dobro obiskan, poleg Modrijanov so kot njihovi gostje nastopili še Ana Dežman, hči Elde Viler s katero so posneli zelo znano pesem Klic srca, Silvo Pliberšek pevec s čudovitim glasom, ki prihaja iz Oplotnice in Matija Merzdovnik Mencinger, ki je 10-letni mlad muzikant s čudovitim glasom, krasno poje in zelo dobro igra harmoniko.

V pogovoru nam je Blaž Švab dejal, da so priredili 12 koncertov Modrijani osebno in eden od teh je bil tudi v Ormožu. Koncerti Modrijani osebno so drugačni koncerti, so bolj osebni, intimni koncerti, kjer člani Modrijanov zraven petja in glasbe povejo tudi svoje zgodbe, ki so jih doživeli osebno ali na njihovih številnih nastopih, vse pa so povezane s pesmimi, ki jih igrajo. Igrajo vse domače pesmi, ki so njihove, igrajo pa tudi pesmi vseh legendarnih ansamblov. Modrijani v Ormož zelo radi pridejo zaradi čudovite publika in kjer jih vežejo lepi spomini na nastope v Ormožu in okolici. Modrijani so izdali nov CD z naslovom Modrijani 2018 do 2022, to je dvojin album z 22 skladbami, en CD narodnozabavni in en CD z zabavnimi skladbami. Pred kratkim pa so na novo posneli pesem Najlepše pesmi od ansambla Fantje z vseh vetrov in posneli so tudi novi videospot.



Več v Družabno